Enter for details / Ulaz u svijet automatike je najbolje rješenje.
is the best solution.


Najnovije na Hrvatskom tržištu!!!

Svim vlasnicima kafića, barova i restorana došao je kraj mukama.
Nema više pretakanja boca i mjerenja pića lošim priručnim šablonama!


Izuzetno smo ponosni predstaviti Vam originalni Hrvatski proizvod:

Sistem za automatsko mjerenje količine pića u bocama. 

Namjenjen je svakom vlasniku bara, kafića ili restorana. 

Sistem radi na svakom osobnom računalu koji ima instalirani bilo koji "windows" ® operativni sistem. To može biti bilo koje stolno ili prijenosno računalo. 

Uz naš program, sistemsku cijelinu čini još i elektronska vaga koji se spaja na spomenuto računalo.

Program je izuzetno jednostavan i intuitivan za rad. Sa njime može raditi i osoba bez posebnog informatičkog ili kompjuterskog znanja. Svaki konobar ili drugi korisnik može odmah početi koristiti program bez neke posebne obuke. Sve je vrlo jednostavno jer je postupak mjerenja potpuno automatiziran i pojednostavljen do krajnjih mogućnosti.

Jednostavnost upotrebe možete vidjeti na ovom videu u realnom (stvarnom) vremenu. 

Osobno računalo ispisuje na ekranu koju bocu očekuje na vagi. Osoblje samo stavlja na vagu tražene boce direktno sa šanka. Nije potrebno skidati dozere ili čepove. Prilikom mjerenja ekran je žute boje. Kad je boca izvagana, ekran se oboji u zeleno, i već je na ekranu ispisana sljedeća boca koja se treba staviti na vagu. Proces mjerenja ide jako brzo, i ovisi o brzini opsluživanja vage bocama.prikaz vaganja
sistem za automatsko mjerenje volumena
     Ove dvije slike prikazuju
     sistem za automatsko       mjerenje volumena.

Klikom na sliku pogledajte  je uvečanu.

Evo nekoliko prikaza ekrana našeg programa za automatsko mjerenje volumena alkoholnih i bezalkoholnih pića koji su bili djelomično prikazani na prethodnom videu. 

Klikom na određenu slikicu otvorit će vam se uvečana slika.

Osnovni meni programa Automatsko mjerenje boca Podesavanje serijske komunikacije sa vagom Izbornik za vrstu ispisa Pregled i promijene stanja na skladistu

Program sam vodi postupak mjerenja i samo mjerenje. Mjerenje svake boce traje u prosjeku manje od deset sekundi. Vrlo je lako izračunati koliko će Vam vremena i dodatnog rada ovaj program smanjiti. Ako imate oko 250 različitih pića za mjerenje - našim programom sve će biti gotovo za manje od sat vremena. I sami znate koliko bi Vama trebalo vremena i truda za isti posao. To je ogromna ušteda vremena s time da uvijek toćno znate koliko ste pića potrošili i kakvo Vam je trenutno stanje na skladištu. 

Evo prikaza kako izgleda postupak mjerenje boce.

Na vrhu ekrana (u glavnom izborniku) je ispisano ime boce koja se treba staviti na vagu. Sistem je spreman za novo mjerenje
Kad je boca stavljena na vagu, traje proces mjerenja:i vrijednost težine se mijenja, a ekran je poprimio žutu boju! Proces mjerenja boce je aktivan
Boca je izmjerena: vrijednost je upisana u bazu podataka i ekran je promijenio boju sa žute u zelenu! Boca se može maknuti sa vage.
U glavnom izborniku se vidi ime sljedeće boce koja se treba vagati.
Kad se makne boca sa vage, ekran će biti žut i kad se vaga stabilizira na nuli, ekran će poprimiti bijelu boju - što znači da je spreman za sljedeću bocu! 
Boca je izmjerena i upisana u bazu podataka

Sa našim sistemom se u potpunosti mogu eliminirati razne manipulacije zaposlenog osoblja u Vašem lokalu.

Osoblje može svaki dan na kraju radnog vremena ili svoje smjene obaviti mjerenje (inventuru) potrošenog pića i usporediti stanje sa  blagajnom. Time je eliminirana svaka eventualna manipulacija količinom potrošenog pića i dnevnog utrška.

Mjerenje ili inventura pića je vrlo jednostavan postupak.     
Korisnik samo treba pratiti upute sa ekrana i stavljati zatražene boce na elektronsku vagu i na kraju odrediti vrstu izvještaja za ispis. 

Primjer ispisa izvjestaja inventure Izvjestaj inventure - zadnja stranica Primjer ispisa izvjestaja stanja skladista Zadnja stranica izvjestaja stanja skladista
Primjer ispisa izvjestaja postavki

Sva mjerenja ostaju u bazi podataka, tako da se uvijek može ponoviti prikaz izvještaja i naravno, obrađivati podaci po želji korisnika.  

Da bi zaokružili našu ponudu, posebnu pažnju smo posvetili odabiru našeg partnera za elektronske vage koji može zajedno sa nama ponuditi svjetski visoku kvalitetu i vrhunski proizvod. Poznato zagrebačko poduzeće Vage d.d.  ima vrlo dugu tradiciju u proizvodnji i primjeni svih sistema za vaganje, tako da nam je i glavni dobavljač za vage koje koristimo u našem sistemu za automatsko mjerenje količine pića u bocama.

Detaljnije informacije o našem proizvodu možete naći u uputstvu - klikom na sljedeći link: .

Uputstvo za korisnika

Postoji mogućnost da u naš sistem uklopimo i neku drugu vagu po želji kupca, no takva vaga prije svega mora zadovoljavati nekoliko važnih uvjeta, a to su prije svega serijski komunikacijski priključak, robustnost, toćnost i mobilnost.


Ukoliko imate potrebu za automatizacijom vaših postrojenja, linija, strojeva i ostale opreme, javite nam se i sa zadovoljstvom ćemo razmotriti svaki vaš zahtjev.


Enter for details / Ulaz u svijet automatike

je najbolje rješenje.
is the best solution.

Sistem Automatika d.o.o.
Glavinićeva 13
51000 Rijeka
Croatia


  Pošalji poruku/Send emailAll logos and brand names are properties of their respective owners. 
Copyright © 2004. All rights reserved. Sistem Automatika d.o.o.